Maoliworld

Ke Ao Maoli

Nike Flyknit Roshe Run – Hot Lava

Ik heb gehoord dat mijn hart met pijn was getrokken. Deze dingen, Sun Jiayu heeft me nooit verteld. Gewoonlijk zag hij het geld niet serieus nemen, verwachtte niet dat het geld zo hard verdiend was. Hij vertelde me altijd: je eigen huiswerk maar om te controleren, zo veel rustig aan het doen? "Wat heb je gisteravond gedaan?" Oud geld keek naar me, "Xiao Sun vertelde je niet?" Ik schudde mijn hoofd: "Hij viel net in slaap. "Oud geld om pap te drinken, de oorspronkelijke grijs verloor de kleur een beetje glanzend, opgewonden zei:" In feite, niets http://www.leemkuilfotografie.nl gedaan om een ​​paar magazijnen te veranderen. Weet waar we de goederen plaatsen? 'Waar kan ik raden?' Hallo, net in de garage van de brandweer van de stad, kwamen ze uit de brandweerwagen en leg ze uit het vuur. 'Hij heeft het van oor tot oor.' Zeg niks, dat twee vuur de moeite waard, eigenlijk de relatie getrokken. Ik heb niet gesproken, concentreren op het luisteren naar een persoon om te pronken, maar ik weet dat hij een goede indruk op mij heeft, dus ik zal haasten om me te behagen. Vrouwen houden niet van de man, is altijd nauwkeurig geweest; ontmoet de favoriete mensen, IQ is automatisch nul. 

Maar ik ben ook erg verbaasd, tussen de douane en de eigenaar, het gebruik van het pakket is de manier waarop de pakketbelasting, de eigenaar van het aantal containers om de kosten van douanevergoedingsbedrijven te betalen om douanerechten te helpen, als de goederen werden beboet, het verlies is de eigenaar, en de douane-onderneming welke relatie? Waarom zijn ze zo nerveus? Ik zei mijn vraag, het oude geld was uitgelopen, "wil je te simpel, waar de volgende plaats waar zo'n goedkoop ding is? Nike Air Huarache Een container, meestal ter waarde van zeven of acht miljoen dollar, zegt niet weg, de eigenaar zal niet loslaten . "Hij heeft me geduldig verklaard dat de hoge tarieven in Oekraïens al grijze douanerechten hebben ingevoerd op de normale wijze van invoer van goederen. Als de voorzichtige inventaris, zeven kilometer van de Chinese marktgoederen, bijna alle bewijzen van belastingontduiking kan vinden. Om de eigenaar van de belastingontduiking te helpen, gebruiken de douanevergoedingsbedrijven doorgaans het aantal onderschatte goederen, de prijs van goederen wijzigen en de naam van de weg, die het licht niet ziet, zodat de douane-afhandeling na de eigenaar kan krijg geen officiële douane-afgifte documenten. 

Vóór de douane-onderneming en de eigenaar van het transferpunt, meestal in de haven. Omdat de douane, is het niet langer de jurisdictie van de douaneplaats, van de haven naar het magazijn, deze vervoersafstand, maar het is de meest kwetsbare voor de politie en de politie die de plaats bekijkt, werd hier aangetroffen goederen De Cargo-eigenaren hebben een aantal grote verliezen geleden en hebben later de overdracht in het stadsopslag nodig, dus nu het douanevervoerbedrijf, maar ook verantwoordelijk voor het goederenvervoer. "Al hoe moeilijk ikzelf," oude geldklaag, Dames Nike Air Huarache Trainingsschoenen Outlet Sale Goedkoop Prijs "het vorige goede komt niet meer terug!" Ik luister goed en probeer elke boodschap vast te leggen. Omdat je dat cynische gezicht wilt weten, of het in het ware gezicht verborgen is. 'Wat als er iets mis is?' Vroeg ik. Oud geld dacht te antwoorden: "Sri Lanka punt, we zeggen allemaal goed om te bespreken, zaken moeten doen, wie wil het niet goed doen? Misschien een helft van het verlies ......" "Is het niet?" "Het was moeilijk te zeggen dat we met een pistool werden geschoten." Hij wees naar de locatie van de tempel. 

Ik maakte een koude oorlog, voel zachte benen, langzaam zitten. Vandaagse koffie kan niet dragen, ik verloor zelfs in de twee suiker. "Waarom deze lijn, omdat het geld snel komt?" Ik begrijp het niet. Hij keek omhoog en haha: "Ik kan dit alleen doen, niets is een wetenschapper, dat is ik. Wat uw familie Xiao Sun betreft, is het een lang lang verhaal ......" Oud geld plotseling dicht, omdat Sun Jiayu staat in de keukendeur. 'Wat praat je met haar?' Hij fronsde. 'Jij eet, eet langzaam, ik ging uit om iets te doen.' Oud geld glimlachte, stond 
Dames Nike Air Huarache Trainingsschoenen Outlet Sale Goedkoop Prijs
op en vermiste. Ik vroeg hem vreemd: "hoe slaap je niet?" Zon Jiayu ging zitten en raakte de maag aan, "hongerige slaap." Ik verhit de pap en brak twee eieren (en vogels), giet op het punt van pompen en azijn, samen aan hem. Hij keek naar het rundvlees in de pap om een ​​halve dag te zien, dun hoofd om twee te drinken, alleen de hele uitdrukking: 'Gisteren dingen, het spijt me, ik praat te rood, ik heb niets gezegd, Echt, ik zei sorry, je zal me goed lachen? "Ik ben niet boos op jou," fluisterde ik. 

Views: 2

Comment

You need to be a member of Maoliworld to add comments!

Join Maoliworld

© 2017   Created by Ikaika Hussey.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service